Der er tilmeldt 18 par.
Der er ikke flere ledige pladser.
TangoPavillonen Kære danser. Vi er allerede fuldt bookede på pracica 2021-06-14.
Der kan komme afbud, og vi forsøger at opdatere løbende, så prøv evt. igen senere.

Vi bruger kun strengt nødvendige cookies. Brug af tilmeldingssiden forudsætter, at du accepterer dette. Ingen statistik- eller markedsføringscookies. Vi deler ingen oplysninger om jeres internetbrug med tredjemand.

Behandling af registrerede data

Når vi kræver, at I registrerer jeres navne er det af to grunde: Hensynet til smitteopsporing, og for at sikre at ingen møder op forgæves ved Karens Minde Kulturhus med gyldigt coronapas.
De to navne og det telefonnummer, I taster ind, registreres online. Vi udskriver navnene til kontrol mod gyldigt coronapas ved indgangen i TangoPavillonen. De oplysninger som I registrerer hos TangoPavilonen udleveres alene til Styrelsen for Patientsikkerhed mod passende identifikation. Ikke til andre.

Styrelsen for Patientsikkerhed forventes at henvende sig til PÅVIST-testede samme dag eller dagen efter testresultatet foreligger. Skulle du være uheldig at blive POSITIV/påvist-testet, kontakter Styrelsen jer på det angivne telefonnummer. Så er du velkommen til at oplyse Styrelsen, at de kan få listen over navne og telefonnumre på aftenens deltagere hos Morten 30276500 (Per xx eller Bodil xx). Du er naturligvis også velkommen til at kontakte en af os, inden Styrelsen har taget fat i dig, hvis resultatet af testen er "PÅVIST".